20/03/2009

Sa visez?Presupun ca nu am de ales. Pentru ca visele se pot imparti in mai multe feluri,presupun ca visarea cu ochii deschisi si visarea in timpul somnului-care se considera a fi reprezentata de subconstientul nostru-sunt cele mai importante.

Admit ca,poate,din când în când,ele reprezinta o salvare,dar si forta ce izbeste necontenit poarta catre tine insuti,uneori singura,in zidul de ignoranta,agresivitate,orbire,iar alteori tot singura,dar inconjurata de stafiile din jurul meu,in impenetrabila zambetului comandat, sufletului in flaut de inger.

A visa cu ochii deschisi inseamna sa plangi o data pentru tine si de mii de ori pentru cei din jurul tau,toate acestea pentru ca realizam ca poate e mai usor sa traiesti visand intr-o lume asa cum ne-o dorim,fata de o lume atat de nebuna,constituind credinta in dreptatea ta-care tie-ca om simplu,nu-ti va folosi in nici un fel atunci cand toti cei lasi,neajutorati,suferinzi,invinsi,sau falsi victoriosi ce o data te-au avut drept scut,te vor renega,te vor denigra.Putem spune in aceeasi masura ca exista vise simbolice, vise care subliniaza realitatea;sau exista realitati simbolice ,realitati care identifica vise.

Visurile nu reprezinta oare antidotul resemnarii atunci cand nu ne mai ajunge lumea?Practic,avem de ales dintre a visa traind sau a trai visand.In alta ordine de idei,continui sa visez,dar fara a mai fi prudenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: